סדנת בישול מקסיקני 19 נובמבר - יום שלישי - 19:00 שף ניר אגסי

מיטב המנות המקסיקניות הפופלריות - צ'ילי קון קרנה, בוריטו, טורטיות, אמפנדס תירס, סביצ'ה ועוד - כולל רטבים ומטבלים מוכרים.

המטבח המקסיקני הוא עולם קולינרי חדש יחסית שחודר בשנים האחרונות לתרבות האוכל בישראל. האוכל המקסיקני הושפע ממגוון מקורות, ובעיקר התרבות האינדיאנית העתיקה של אמריקה והמטבח הספרדי.

הסדנה היא פעילה ומעשית, כאשר המשתתפים מכינים את רוב המנות בעצמם.

מה נכין בסדנה
  • קבלת פנים עם פוקצ'ה רוזמרין חמה מהתנור
  • טורטיות טריות מקמח תירס בעבודת יד
  • סביצ'ה דה פיסקאדו – דג ים בכבישה מקסיקנית עדינה מלווה בנאצ'וס פריכים
  • אמפנדס - כיסונים מבצק תירס במילוי פרגיות ותפוחי אדמה
  • אורז אדום עם עגבניות וצ'יפוטלה מעושן
  • בוריטו - טורטייה ממולאת בנקניקיות צ'וריסוס קצוצות, ביף "בייקון" וירקות
  • צ'לי קון קרנה - נזיד בשרים פיקנטי בעל ארומות עישון, קינמון ושוקולד
  • סלסות ומטבלים: פיקו דה גאיו, סלסה רוחה, גוואקמולה, פריחולס נגרו
  • לקינוח: צ'ורוס ברוטב שוקולד אצטקי

התאמה לרגישויות:

לחצו על התמונות לפרטים נוספים

רגישות לגלוטן:
הבוריטו מכיל גלוטן (ניתן לקבל טורטיית תירס במקום), וגם הקינוח (צ'ורוס) מכיל גלוטן (ניתן לקבל קינוח אחר).
חשוב: ההתאמות מצריכות תיאום מראש

נשים בהריון:
כל המנות מתאימות לנשים בהריון למעט מנת הסביצ'ה שמכילה דג נא.

התאמות לצמחוניים:
הסביצ'ה מכיל דג ואין עבורו התאמה. את מנת האמפנדס ניתן להכין במילוי תפוח אדמה בלבד. למנת הבוריטו - ניתן לקבל נקניקיות צמחוניות. למנת הצ'ילי קון קרנה לצערנו אין תחליף.
חשוב: ההתאמות מצריכות תיאום מראש

התאמות לטבעונים:
הסביצ'ה מכיל דג ואין עבורו התאמה. את מנת האמפנדס ניתן להכין במילוי תפוח אדמה בלבד. למנת הבוריטו - ניתן לקבל נקניקיות צמחוניות. למנת הצ'ילי קון קרנה לצערנו אין תחליף, וגם מנת הצ'ורוס מכילה ביצים ולכן איננה מתאימה לטבעונים.
חשוב: ההתאמות מצריכות תיאום מראש

הסדנה מלווה בשפע יינות אדומים ולבנים ובירה מהחבית ללא הגבלה

הרשמה לסדנה