סדנת בישול בריא 21 אוקטובר - יום שני - 19:00 שף שלומי פלח
בסדנה נלמד ונכין מנות טעימות, מגוונות ועשירות שיעזרו לנו לשמור על אורח חיים בריא יותר ונכון לגופנו.
נחשף למגוון חומרי גלם ייחודיים ונלמד להשתמש בהם להכנת ארוחת מלכים המבוססת על אוכל ביתי עשיר.
דרך המתכונים נכיר את סגולותיהם של ירקות, קטניות, דגנים, נבטים, עשבי תיבול, פירות וחומרי גלם שונים מהצומח.
כמו יתר סדנאות הסטודיו, גם סדנת הבישול הבריא היא סדנה פעילה, אקטיבית וחוויתית, עם השתתפות של הקהל בהכנת המנות.
הסדנה מתאימה גם לצמחונים/טבעונים.
- קבלת פנים עם פוקצ'ה רוזמרין חמה מהתנור
- מרק קובה סלק במילוי פטריות
- בצלצלים מקורמלים על טחינה מלאה
- ממרח שעועית עם עגבניות צלויות
- סלט פריקי עם שקדים קלויים ולימון כבוש
- מג'דרה של עדשים שחורות ובורגול
- סלט עלים ירוקים, פיצוחים ופרי עונתי
- סלט קישואים ונבטי חמנייה
- ארטישוק ממולא בעלי מנגולד וטופו ברוטב חמצמץ
- מטבל ירוק חריף
- לקינוח: מלבי בסירופ מייפל, קינמון ואוכמניות
התאמה לרגישויות:
לחצו על התמונות לפרטים נוספים
רגישות לגלוטן:
המג'דרה, הארטישוק הממולא, הקובה והפריקה מכילות גלוטן. היתר לא.
נשים בהריון:
כל המנות מתאימות לנשים בהריון למעט סלט הקישואים שמכיל נבטי חמניה.
התאמות לצמחוניים:
הסדנה אינה מכילה בשר (למעשה גם לא רכיבים מהחי).
התאמות לטבעוניים:
הסדנה אינה מכילה רכיבים מהחי.
הסדנה מלווה בשפע יינות אדומים ולבנים ובירה מהחבית ללא הגבלה
- 21 אוקטובר - יום שני - 19:00
- 27 אוקטובר - יום ראשון - 18:30
- 1 נובמבר - יום שישי - 09:00
- 6 נובמבר - יום רביעי - 18:40
- 15 נובמבר - יום שישי - 09:05
- 6 דצמבר - יום שישי - 09:05
- 18 דצמבר - יום רביעי - 18:30
- 27 דצמבר - יום שישי - 08:50
- 10 ינואר - יום שישי - 09:00
- 24 ינואר - יום שישי - 08:50
- 28 ינואר - יום שלישי - 18:30