סדנת בישול אסיאתי
לגעת בטעמי וניחוחות המזרח הרחוק בסדנה הכוללת מתכונים מהמטבח הסיני, התאילנדי, הויטנאמי והאינדונזי.
הסדנה היא בשרית אך מותאמת גם לצמחונים וטבעונים (כאשר טופו משמש כתחליף לבשר).
הסדנה היא פעילה ומעשית, כאשר המשתתפים מכינים את רוב המנות בעצמם.
- קבלת פנים עם פוקצ'ה רוזמרין חמה מהתנור
- לחמניות באו סיניות מאודות
- סלט פאפיה ירוקה (סום טאם)
- ספרינג רול וייטנאמי
- פאד תאי – אטריות אורז מוקפצות בסגנון תאילנדי
- סאטאי בקר בסגנון אינדונזי
- פרייד רייס – אורז תאילנדי עם ביצה וירקות
- תבשיל דג בחלב קוקוס וקארי
- קינוח בננה טמפורה ברוטב טופי
התאמה לרגישויות:

רגישות לגלוטן:
מלבד לחמניות הבאו שמכילות גלוטן - ביתר המנות ניתן להשתמש בתחליפים ללא גלוטן.
חשוב: ההתאמות מצריכות תיאום מראש

נשים בהריון:
כל המנות מתאימות לנשים בהריון, למעט מספר מנות שמכילות נבטים - אך כמובן ניתן להכין אותן ללא נבטים

התאמות לצמחונים:
לכל המנות יש תחליף צמחוני (בתבשיל הדג נשתמש בטופו ובסאטאי נשתמש בבטטה. במנות שכוללות רוטב דגים, נשתמש ברוטב סויה)
חשוב: ההתאמות מצריכות תיאום מראש

התאמות לטבעונים:
לכל המנות יש תחליף טבעוני (בתבשיל הדג נשתמש בטופו ובסאטאי נשתמש בבטטה. במנות שכוללות רוטב דגים, נשתמש ברוטב סויה).
חשוב: ההתאמות מצריכות תיאום מראש
הסדנה מלווה בשפע יינות אדומים ולבנים ללא הגבלה
- 8 דצמבר - יום שישי - 09:05
- 19 דצמבר - יום שלישי - 19:00
- 21 דצמבר - יום חמישי - 10:30
- 28 דצמבר - יום חמישי - 17:30
- 5 ינואר - יום שישי - 09:05
- 11 ינואר - יום חמישי - 10:30
- 18 ינואר - יום חמישי - 18:00
- 19 ינואר - יום שישי - 09:05
- 1 פברואר - יום חמישי - 17:30
- 2 פברואר - יום שישי - 09:10
- 8 פברואר - יום חמישי - 18:00
- 15 פברואר - יום חמישי - 10:30
- 16 פברואר - יום שישי - 12:45
- 18 פברואר - יום ראשון - 19:00
- 3 מרץ - יום ראשון - 18:30
- 7 מרץ - יום חמישי - 18:00
- 8 מרץ - יום שישי - 13:10
- 15 מרץ - יום שישי - 09:05
- 21 מרץ - יום חמישי - 10:30
- 24 מרץ - יום ראשון - 18:30