לגעת בטעמי וניחוחות המזרח הרחוק בסדנה הכוללת מתכונים מהמטבח הסיני, התאילנדי, הויטנאמי והאינדונזי.

הסדנה היא בשרית אך מותאמת גם לצמחונים וטבעונים (כאשר טופו משמש כתחליף לבשר).

הסדנה היא פעילה ומעשית, כאשר המשתתפים מכינים את רוב המנות בעצמם.

מה נכין בסדנה
  • קבלת פנים עם פוקצ'ה רוזמרין חמה מהתנור
  • לחמניות באו סיניות מאודות
  • סלט פאפיה ירוקה (סום טאם)
  • ספרינג רול וייטנאמי
  • פאד תאי – אטריות אורז מוקפצות בסגנון תאילנדי
  • סאטאי בקר בסגנון אינדונזי
  • פרייד רייס – אורז תאילנדי עם ביצה וירקות
  • תבשיל דג בחלב קוקוס וקארי
  • קינוח בננה טמפורה ברוטב טופי

התאמה לרגישויות:

מלבד לחמניות הבאו שמכילות גלוטן - ביתר המנות ניתן להשתמש בתחליפים ללא גלוטן.

כל המנות מתאימות לנשים בהריון, למעט מספר מנות שמכילות נבטים - אך כמובן ניתן להכין אותן ללא נבטים

לכל המנות יש תחליף צמחוני (בתבשיל הדג נשתמש בטופו ובסאטאי נשתמש בטופו. במנות שכוללות רוטב דגים, נשתמש ברוטב סויה)

לכל המנות יש תחליף טבעוני (בתבשיל הדג נשתמש בטופו ובסאטאי נשתמש בטופו. במנות שכוללות רוטב דגים, נשתמש ברוטב סויה)