סדנת בישול איטלקי 13 אוקטובר - יום שישי - 10:00 שף שלומי פלח

בסדנה נלמד על המטבח האיטלקי הקסום, עם המנות המוכרות והקלאסיות ביותר.

נכיר את הסגנונות השונים של המטבח האיטלקי ואת סוגי המאכלים השונים – כך שבסוף הסדנה תוכלו להבדיל בין ספגטי, רביולי, פטוצ'יני, פנה ואחרים.

נכין פסטה ורביולי טריים החל משלב הבצק תוך שימוש במכונות פסטה, ובנוסף שלל מנות קלאסיות כגון אנטיפסטי, פולנטה, פוקצ'ה, פיצה נאפוליטנה, ריזוטו, טירמיסו ועוד.

הסדנה היא פעילה ומעשית, כאשר המשתתפים מכינים את רוב המנות בעצמם.

מה נכין בסדנה
  • קבלת פנים עם פוקצ'ה רוזמרין חמה מהתנור
  • פולנטה עם עגבניות צלויות, זיתים ועשבי תיבול
  • אנטיפסטי ירקות קלויים בתנור
  • דגי ים אפויים על ברוסקטה בתיבול סיצילאני עם מוצרלה ובזיליקום
  • פסטה בעבודת יד עם רטבי עגבניות קלאסי ורוזה
  • רביולי במילויי בטטה בעבודת יד ברוטב חמאה ומרווה
  • ריזוטו חמאה ופטריות
  • פוקצ'ה איטלקית עשירה עם שלל עיטורים
  • פיצה נאפוליטנה
  • עוגת טירמיסו עם גבינת מסקרפונה

הסדנה מלווה בשפע יינות אדומים ולבנים ללא הגבלה של יקבי בנימינה

הרשמה לסדנה