סדנת אפיית לחמים ביתית 22 נובמבר - יום שישי - 09:30 קונדיטורית נעמה בקרמן

סדנה בה נלמד לאפות לחמים שונים באופן ביתי, כולל באגט, פוקצ'ה, חלה ולחם שאור. נלמד על חומרי הגלם השונים לאפית לחם ותפקידם.

נתרגל ערבוב החומרים ולישה נכונה, התפחה, אפיה איכותית בתנור הביתי וכלים מקצועיים נוספים.

הסדנה היא פעילה ומעשית, כאשר המשתתפים מכינים את רוב המנות בעצמם.

מה נכין בסדנה
  • קבלת פנים עם פוקצ'ה רוזמרין חמה מהתנור
  • באגט צרפתי קלאסי
  • פוקצ'ה / פיצה נפוליטנה בזיגוג שמן זית, מלח גס ועשבי תיבול
  • חלה לשבת עם ציפויים שונים - פרג, שומשום ופשתן
  • לחם סקנדינבי – עם קמח שיפון, פשתן, גרעינים ודבש
  • לחם שאור – לחם בסגנון כפרי על בסיס מחמצת טבעית מקמח מלא ושיפון
  • הסדנה מלווה במגוון גבינות ואנטיפסטי

התאמה לרגישויות:

לחצו על התמונות לפרטים נוספים

רגישות לגלוטן:
כל המנות בסדנה מכילות גלוטן.
ולכן הסדנה אינה מתאימה

נשים בהריון:
כל המנות מתאימות לנשים בהריון

התאמות לצמחוניים:
הסדנה אינה מכילה רכיבים מהחיי.

התאמות לטבעוניים:
הסדנה אינה מכילה רכיבים מן החי מלבד החלה - שגם בה יש אפשרות לקבל תחליפים טבעוניים והפוקצ'ה / פיצה - שאותה ניתן להכין ללא גבינה.
חשוב: ההתאמות מצריכות תיאום מראש

הסדנה מלווה בשפע יינות אדומים ולבנים ובירה מהחבית ללא הגבלה

הרשמה לסדנה