סדנת אפיית לחמים ביתית
סדנה בה נלמד לאפות לחמים שונים באופן ביתי, ובכלל זאת באגט, פוקצ'ה, חלה ולחם שאור. נלמד על חומרי הגלם השונים לאפית לחם ותפקידם.
נתרגל ערבוב החומרים ולישה נכונה, התפחה, אפיה איכותית בתנור הביתי וכלים מקצועיים נוספים.
הסדנה היא פעילה ומעשית, כאשר המשתתפים מכינים את רוב המנות בעצמם.
- קבלת פנים עם פוקצ'ה רוזמרין חמה מהתנור
- באגט צרפתי קלאסי
- פוקצ'ה קלאסית בזיגוג שמן זית, מלח גס ועשבי תיבול
- פיצה נפוליטאנה
- חלה לשבת עם ציפויים שונים - פרג, שומשום ופשתן
- לחם סקנדינבי – עם קמח שיפון, פשתן, גרעינים ודבש
- לחם שאור – לחם בסגנון כפרי על בסיס מחמצת טבעית מקמח מלא ושיפון
- הסדנה מלווה במגוון גבינות ואנטיפסטי
התאמה לרגישויות:

רגישות לגלוטן:
כל המנות בסדנה מכילות גלוטן.
ולכן הסדנה אינה מתאימה

נשים בהריון:
כל המנות מתאימות לנשים בהריון

התאמות לצמחוניים:
הסדנה אינה מכילה רכיבים מהחיי.

התאמות לטבעוניים:
הסדנה אינה מכילה רכיבים מן החי מלבד החלה - שגם בה יש אפשרות לקבל תחליפים טבעוניים.
חשוב: ההתאמות מצריכות תיאום מראש
הסדנה מלווה בשפע יינות אדומים ולבנים ללא הגבלה