סדנת אפייה צרפתית 11 אוקטובר - יום רביעי - 10:00 קונדיטורית נעמה בקרמן

סדנה על טהרת הבולונז'רי והפטיסרי הצרפתיים, וכוללת מאפים מתוקים וגם כאלו שאינם. נלמד על שיטות עבודה עם בצק פריך ובצק שמרים, ונכן לחם אגוזים כפרי, בריוש חמאה, קיש גבינות וירקות שורש, קרם ברולה וטארט שקדים ואגסים.

הסדנה היא פעילה ומעשית, כאשר המשתתפים מכינים את רוב המנות בעצמם.

מה נכין בסדנה
  • קבלת פנים עם פוקצ'ה רוזמרין חמה מהתנור
  • לחם אגוזים ועשבי תיבול בסגנון כפרי
  • בריוש חמאה
  • קיש גבינות וירקות שורש
  • קרם ברולה
  • טארט שקדים ואגסים/שוקולד מריר
  • לתוספת ונשנוש - מבחר מטבלים וירקות אנטיפסטי

הסדנה מלווה בשפע יינות אדומים ולבנים ללא הגבלה של יקבי בנימינה

הרשמה לסדנה