סדנת אפייה צרפתית 31 מאי - יום שלישי - 18:00 קונדיטורית מיכל בדיחי
סדנה על טהרת הבולונז'רי והפטיסרי הצרפתיים, וכוללת מאפים מתוקים וגם כאלו שאינם. נלמד על שיטות עבודה עם בצק פריך ובצק שמרים, ונכן לחם אגוזים כפרי, בריוש חמאה, קיש גבינות וירקות שורש, קרם ברולה וטארט שקדים ואגסים.
הסדנה היא פעילה ומעשית, כאשר המשתתפים מכינים את רוב המנות בעצמם.
- קבלת פנים עם פוקצ'ה רוזמרין חמה מהתנור
- לחם אגוזים ועשבי תיבול בסגנון כפרי
- בריוש חמאה
- קיש גבינות וירקות שורש
- קרם ברולה
- טארט שקדים ואגסים/שוקולד מריר
- הסדנה מלווה במגוון גבינות ואנטיפסטי
התאמה לרגישויות:
לחצו על התמונות לפרטים נוספים

רק קינוח הקרם ברולה מתאים לרגישים לגלוטן

כל המנות מתאימות לנשים בהריון

המנות מתאימות לצמחוניים

כל המנות מכילות מוצרי חלב
הסדנה מלווה בשפע יינות אדומים ולבנים ללא הגבלה
- 31 מאי - יום שלישי - 18:00
- 3 יוני - יום שישי - 10:00
- 14 יוני - יום שלישי - 18:00
- 24 יוני - יום שישי - 09:30
- 8 יולי - יום שישי - 10:00
- 17 יולי - יום ראשון - 18:00
- 22 יולי - יום שישי - 09:30
- 29 יולי - יום שישי - 09:30
- 3 אוגוסט - יום רביעי - 18:00
- 19 אוגוסט - יום שישי - 09:30
- 24 אוגוסט - יום רביעי - 18:00