סדנת אפייה ללא גלוטן 14 אוקטובר - יום שני - 18:30 קונדיטורית נעמה בקרמן
סדנת אפייה שמיועדת להעניק כלים מעשיים לאפייה ביתית איכותית ללא גלוטן.
עם התקדמות שיטות האבחון, יותר ויותר אנשים מגלים את הרגישות שלהם לגלוטן. עבור חלק זה באוכלוסייה, מאפים ללא גלוטן הופכים לצורך הכרחי ובסיסי. רבים אחרים רואים בדיאטה שנמנעת מגלוטן אורח חיים בריא יותר.
בסדנה נשתמש בקמח מולינו, קמח תפוחי אדמה וקמח שקדים. יודגש כי הסדנה איננה מכילה גלוטן, אך סביבת העבודה איננה סטרילית לחלוטין.
- קבלת פנים עם פוקצ'ה ללא גלוטן
- עוגה בחושה מייפל, קינמון ואגוזים
- פוקצ'ה איטלקית עשירה בניחוח רוזמרין
- כיכר לחם ביתי - מעולה לכריכים וארוחות משפחתיות
- טארט שקדים מבצק פריך מעוטר בפירות יער
- עוגיות חמאה פריכות
- הסדנה מלווה באנטיפסטי ירקות קלויים בתנור
התאמה לרגישויות:
לחצו על התמונות לפרטים נוספים
רגישות לגלוטן:
כל המנות בסדנה הן ללא גלוטן.
נשים בהריון:
כל המנות בסדנה מתאימות לנשים בהריון
התאמות לצמחוניים:
כל המנות בסדנה הן צמחוניים.
התאמה לטבעוניים:
כל המנות בסדנה כוללות מרכיבים מן החי (ביצים, מוצרי חלב).
ולכן הסדנה אינה מתאימה
הסדנה מלווה בשפע יינות אדומים ולבנים ובירה מהחבית ללא הגבלה