סדנת איטליה הבשרית
האוכל האיטלקי נחשב לאהוב והפופולרי ביותר בקרב הישראלים, וזו גם הסיבה לכך שישנן כה הרבה מסעדות איטלקיות סביבנו. בסדנה נכיר את הגרסאות הבשריות של מאכלים מוכרים.
נכין פסטה, רביולי וניוקי טריים בעבודת יד החל משלב הבצק, נשלב איתם רטבים בשריים מתאימים ונמשיך בהכנת מנת סלטימבוקה עם חזה אווז מעושן, קדירת עוף בנוסח טוסקני בבישול ארוך ופונדנט שוקולד, חם לקינוח.
הסדנה היא פעילה ומעשית, כאשר המשתתפים מכינים את רוב המנות בעצמם.
- קבלת פנים עם פוקצ'ה רוזמרין חמה מהתנור
- פסטה פטוצ'יני בעבודת יד ברוטב בולונז – ראגו איטלקי
- ניוקי תפוחי אדמה בעבודת יד ברוטב פסטו
- רביולי עבודת יד במילוי סלקים ועגל ברוטב יין אדום
- סלטימבוקה ביף "פייקון" וסינטה ברוטב יין אדום
- קדירת עוף טוסקאני
- קרפצ'יו בקר בהגשה מסורתית
- קינוח פונדנט שוקולד חם
התאמה לרגישויות:

רגישות לגלוטן:
חלק ניכר מהמנות מכיל גלוטן: הפסטה, הרביולי, הניוקי והקינוח. יתר המנות הן ללא גלוטן.
ולכן הסדנה אינה מתאימה

נשים בהריון:
כל המנות מתאימות לנשים בהריון למעט מנת הקרפצ'יו.

התאמות לצמחוניים:
כמעט כל המנות מכילות מרכיבי בשר, בין אם זה במסגרת המנה עצמה או הרוטב.
ולכן הסדנה אינה מתאימה

התאמות לטבעוניים:
כל המנות מכילות מרכיבים מן החיי.
ולכן הסדנה אינה מתאימה
הסדנה מלווה בשפע יינות אדומים ולבנים ללא הגבלה
- 14 פברואר - יום שישי - 12:45
- 20 פברואר - יום חמישי - 10:30
- 27 פברואר - יום חמישי - 10:30
- 28 פברואר - יום שישי - 12:45
- 6 מרץ - יום חמישי - 10:30
- 7 מרץ - יום שישי - 13:00
- 12 מרץ - יום רביעי - 18:30
- 21 מרץ - יום שישי - 09:10
- 27 מרץ - יום חמישי - 17:30
- 2 אפריל - יום רביעי - 19:00
- 10 אפריל - יום חמישי - 17:30
- 21 אפריל - יום שני - 10:30
- 2 מאי - יום שישי - 13:00
- 9 מאי - יום שישי - 09:10
- 16 מאי - יום שישי - 13:00
- 22 מאי - יום חמישי - 10:30
- 23 מאי - יום שישי - 13:00