סדנת איטליה הבשרית 19 נובמבר - יום ראשון - 19:00 שף שלומי פלח

האוכל האיטלקי נחשב לאהוב והפופולרי ביותר בקרב הישראלים, וזו גם הסיבה לכך שישנן כה הרבה מסעדות איטלקיות סביבנו. בסדנה נכיר את הגרסאות הבשריות של מאכלים מוכרים.

נכין פסטה, רביולי וניוקי טריים בעבודת יד החל משלב הבצק, נשלב איתם רטבים בשריים מתאימים ונמשיך בהכנת פוקצ'ות טריות, מנת סלטימבוקה עם חזה אווז מעושן, קדירת עוף בנוסח טוסקני בבישול ארוך ופונדנט שוקולד חם לקינוח.

הסדנה היא פעילה ומעשית, כאשר המשתתפים מכינים את רוב המנות בעצמם.

מה נכין בסדנה
  • קבלת פנים עם פוקצ'ה רוזמרין חמה מהתנור
  • פסטה פטוצ'יני בעבודת יד ברוטב בולונז – ראגו איטלקי
  • ניוקי תפוחי אדמה ברוטב פסטו
  • רביולי בקר ברוטב ציר עוף ולימון
  • סלטימבוקה חזה אווז וסינטה ברוטב יין לבן
  • קדירת עוף טוסקאני
  • קרפצ'יו בקר בהגשה מסורתית
  • קינוח פונדנט שוקולד חם

הסדנה מלווה בשפע יינות אדומים ולבנים ללא הגבלה של יקבי בנימינה

הרשמה לסדנה