סדנת אוכל רחוב תאילנדי
סדנה שתוליך אתכם לאורך שווקיה ורחובותיה הקסומים של תאילנד, לטעמים והניחוחות המוכרים של אוכל הרחוב התאילנדי, אותו תוכלו מעתה להכין גם אצלכם בבית.
הסדנה כוללת את חומרי הגלם הייחודיים של המטבח התאילנדי, אך מותאמת (במידה) לחיך הישראלי.
הסדנה היא פעילה ומעשית, כאשר המשתתפים מכינים את רוב המנות בעצמם.
- קבלת פנים עם פוקצ'ה רוזמרין חמה מהתנור
- מרק טום יאם – עם חלב קוקוס, ירקות, צ'ילי וכוסברה
- סלט סום טאם – סלט פאפאיה ירוקה עם בוטנים וצ'ילי
- סלט פומלה, צ'ילי, למון גראס ובוטנים
- דג ים מאודה ברוטב קארי אדום
- פרייד רייס תאילנדי – אורז תאילנדי עם ביצה וירקות
- פאד תאי – אטריות אורז מוקפצות בסגנון תאילנדי
- פאד קפאו – בקר קצוץ עם בזיליקום צ'ילי וביצה
- פניני טפיוקה עם חלב קוקוס וסלט פירות
התאמה לרגישויות:

רגישות לגלוטן:
ניתן לקבל פוקצ'ה ללא גלוטן עבור קבלת הפנים.
בנוסף, קיימים בסטודיו תחליפים ללא גלוטן עבור הרטבים הנדרשים בסדנה.
חשוב: ההתאמות מצריכות תיאום מראש

נשים בהריון:
כל המנות מתאימות לנשים בהריון, למעט מרכיב הנבטים - שיש נשים בהריון שנמנעות לאכול אותם. ניתן להימנע משימוש בהם במהלך הסדנה

התאמות לצמחונים:
לכל המנות יש תחליף צמחוני: בתבשיל הדג נשתמש בטופו ובפאד קפאו נשתמש בבשר טחון טבעוני. במנות שכוללות רוטב דגים, נשתמש ברוטב סויה.
חשוב: ההתאמות מצריכות תיאום מראש

התאמות לטבעוניים:
לכל המנות יש תחליף טבעוני: בתבשיל הדג נשתמש בטופו ובפאד קפאו נשתמש בבשר טחון טבעוני. במנות שכוללות רוטב דגים, נשתמש ברוטב סויה.
חשוב: ההתאמות מצריכות תיאום מראש
הסדנה מלווה בשפע יינות אדומים ולבנים ללא הגבלה
- 19 מרץ - יום רביעי - 18:30
- 21 מרץ - יום שישי - 13:00
- 26 מרץ - יום רביעי - 18:40
- 3 אפריל - יום חמישי - 10:30
- 25 אפריל - יום שישי - 13:15
- 8 מאי - יום חמישי - 18:00
- 14 מאי - יום רביעי - 18:30
- 23 מאי - יום שישי - 09:10
- 25 מאי - יום ראשון - 19:00
- 30 מאי - יום שישי - 13:10
- 5 יוני - יום חמישי - 10:30
- 6 יוני - יום שישי - 13:10
- 19 יוני - יום חמישי - 17:30
- 20 יוני - יום שישי - 13:10
- 26 יוני - יום חמישי - 10:30
- 4 יולי - יום שישי - 13:10
- 10 יולי - יום חמישי - 18:00
- 11 יולי - יום שישי - 09:05
- 24 יולי - יום חמישי - 18:00
- 30 יולי - יום רביעי - 19:00