סדנת אוכל רחוב תאילנדי 16 ספטמבר - יום שישי - 13:00 שף גבי ניניו
סדנה שתוליך אתכם לאורך שווקיה ורחובותיה הקסומים של תאילנד, לטעמים והניחוחות המוכרים של אוכל הרחוב התאילנדי, אותו תוכלו מעתה להכין גם אצלכם בבית.
הסדנה כוללת את חומרי הגלם הייחודיים של המטבח התאילנדי, אך מותאמת (במידה) לחיך הישראלי.
הסדנה היא פעילה ומעשית, כאשר המשתתפים מכינים את רוב המנות בעצמם.
- קבלת פנים עם פוקצ'ה רוזמרין חמה מהתנור
- מרק טום יאם – עם חלב קוקוס, ירקות, צ'ילי וכוסברה
- סלט סום טאם – סלט פאפאיה ירוקה עם בוטנים וצ'ילי
- סלט פומלה, צ'ילי, למון גראס ובוטנים
- דג ים מאודה ברוטב קארי אדום
- פרייד רייס תאילנדי – אורז תאילנדי עם ביצה וירקות
- פאד תאי – אטריות אורז עם עוף וירקות
- פאד קפאו – בקר קצוץ עם בזיליקום צ'ילי וביצה
- פניני טפיוקה עם חלב קוקוס וסלט פירות
התאמה לרגישויות:
לחצו על התמונות לפרטים נוספים

קיימים בסטודיו תחליפים ללא גלוטן עבור הרטבים הנדרשים בסדנה. על המשתתפים לידע אותנו בעת ההרשמה וגם את השף במהלך הסדנה

כל המנות מתאימות לנשים בהריון, למעט מרכיב הנבטים - שיש נשים בהריון שנמנעות לאכול אותם. ניתן להימנע משימוש בהם במהלך הסדנה

עבור צמחונים שאינם נמנעים מדגים, רק למנת הפד קפאו אין תחליף צמחוני (הבשר הוא מרכזי במנה). עבור צמחונים שנמנעים מדגים, קיימת מנת הדג המאודה שאין עבורה תחליף צמחוני. בנוסף, בחלק מהמנות בסדנה משתמשים ברוטב דגים שהוא דומיננטי מבחינת טעם המנות. קיימת אפשרות להשתמש ברוטב סויה, אך הטעם יושפע מכך במידה מהותית.

למנת הפד קפאו אין תחליף טבעוני (הבשר הוא מרכזי במנה) וכן קיימת מנת הדג המאודה שאין עבורה תחליף טבעוני. בנוסף, בחלק מהמנות בסדנה משתמשים ברוטב דגים שהוא דומיננטי מבחינת טעם המנות. קיימת אפשרות להשתמש ברוטב סויה, אך הטעם יושפע מכך במידה מהותית.
הסדנה מלווה בשפע יינות אדומים ולבנים ללא הגבלה
- 6 יולי - יום רביעי - 19:00
- 7 יולי - יום חמישי - 17:30
- 15 יולי - יום שישי - 13:00
- 24 יולי - יום ראשון - 19:00
- 29 יולי - יום שישי - 09:10
- 11 אוגוסט - יום חמישי - 10:30
- 14 אוגוסט - יום ראשון - 19:00
- 19 אוגוסט - יום שישי - 09:15
- 25 אוגוסט - יום חמישי - 18:00
- 2 ספטמבר - יום שישי - 09:15
- 16 ספטמבר - יום שישי - 13:00
- 22 ספטמבר - יום חמישי - 10:30
- 29 ספטמבר - יום חמישי - 17:30