בשרים חובקת עולם 18 אוקטובר - יום שישי - 13:00 שף חיים דהן
סדנת בשרים מגוונת עם מנות מסביב לעולם, ובכלל זאת מנות פיוז'ן שמשלבות מספר עולמות קולינריים.
הגיוון במנות יוצר חשיפה ולשפע חומרי גלם וצורות עבודה.
נתנסה בשיטות עבודה וטכניקות מעשירות.
הסדנה היא פעילה ומעשית, כאשר המשתתפים מכינים את רוב המנות בעצמם.
- קבלת פנים עם פוקצ'ה רוזמרין חמה מהתנור
- סקלופיני עוף בקרם קוקוס, קארי וחרדל – פיוז'ן אירו-אסיאתי
- סטראצ'טי – רצועות סינטה צרובות במחבת עם שום, פלפלים ועלים ירוקים
- לחמעג'ון טורקי עם בשר בקר
- פנה קרבונרה - נתחוני עוף, ביף "בייקון" וחלמון ביצה
- סנייה פומודורו – ראגו ים תיכוני מבשר בקר מבושם בתבלינים, מוגש בעגבניה צלויה
- וולינגטון רצועות בקר, עטופים בבצק עלים ברוטב סילאן ודבלים
- קינוח פונדאנט שוקולד – עוגת שוקולד אישית חמה
התאמה לרגישויות:
לחצו על התמונות לפרטים נוספים
רגישות לגלוטן:
פנה קרבונרה, וולינגטון אנטריקוט ולחמעג'ון מכילים גלוטן. קיימת אפשרות לקבל אותם ללא מרכיבי הבצק.
קינוח הפונדנט מכיל גלוטן אך ניתן לקבל קינוח חלופי ללא גלוטן.
חשוב: ההתאמות מצריכות תיאום מראש
נשים בהריון:
כל המנות בסדנה מתאימות לנשים בהריון.
התאמות לצמחוניים:
הסדנה מבוססת על בשר ומרבית המנות מכילות בשר.
ולכן הסדנה אינה מתאימה
התאמות לטבעוניים:
כל המנות בסדנה מכילות רכיבים מן החיי.
ולכן הסדנה אינה מתאימה
הסדנה מלווה בשפע יינות אדומים ולבנים ובירה מהחבית ללא הגבלה