בשרים חובקת עולם 2 דצמבר - יום שני - 19:00 שף חיים דהן

סדנת בשרים שכוללת מנות מגוונות ממספר עולמות קולינריים. נלמד לעבוד עם בשר בקר, וכן נכין מנות מבוססות על עופות. הגיוון במנות יוצר חשיפה ולשפע חומרי גלם וצורות עבודה.

כמו יתר הסדנאות שלנו, הסדנה מלווה בשפע יין לשיפור האווירה וכוללת הסברים מפורטים של השף על עולם הבשרים.

הסדנה היא פעילה ומעשית, כאשר המשתתפים מכינים את רוב המנות בעצמם.

מה נכין בסדנה
  • קבלת פנים עם פוקצ'ה רוזמרין חמה מהתנור
  • סקלופיני עוף בקרם קוקוס, קארי וחרדל – פיוז'ן אירו-אסיאתי
  • סטראצ'טי – רצועות סינטה צרובות במחבת עם שום, פלפלים ועלים ירוקים
  • לחמעג'ון טורקי עם בשר בקר
  • פנה קרבונרה - נתחוני עוף וחזה אווז מעושן וחלמון ביצה
  • סנייה פומודורו – ראגו ים תיכוני מבשר בקר , בתערובת תבלינים מבושמת, אפוי בעגבניות חצויות
  • וולינגטון רצועות אנטריקוט, עטופים בבצק עלים ברוטב סילאן ודבלים
  • קינוח פונדאנט שוקולד – עוגת שוקולד אישית חמה

התאמה לרגישויות:

לחצו על התמונות לפרטים נוספים

פנה קרבונרה, וולינגטון אנטריקוט ולחמעג'ון מכילים גלוטן. קיימת אפשרות לבקש מהשף להכין אותם ללא מרכיבי הבצק. קינוח הפונדנט מכיל גלוטן אך יש בסטודיו קינוח חלופי ללא גלוטן.

כל המנות בסדנה מתאימות לנשים בהריון.

הסדנה מבוססת על בשר ומרבית המנות מכילות בשר.

כל המנות בסדנה מכילות רכיבים מן החי.

הסדנה מלווה בשפע יינות אדומים ולבנים ללא הגבלה

הרשמה לסדנה