אפיית לחמים ללא גלוטן 27 אוקטובר - יום ראשון - 18:00 שף זיו שטיינברג
סדנה שמטרתה להקנות כלים מעשיים לאפייה ביתית של לחמים ללא גלוטן. בסדנה נתרגל טכניקות עבודה פשוטות, מהירות וקלות ליישום, המביאות לתוצרים ברמה גבוהה ומאפשרים שיגרת אפייה ביתית.
את המתכונים נכין תוך התבססות על תערובות קמח ללא גלוטן Molino, שנחשבות למתקדמות בעולם. הקמח נבחר ע"י הצוות המקצועי של הסטודיו כמתאים ביותר לעבודה הן ברמה המקצועית והן לתרגול למשתמש הביתי.
בסדנה נלמד על תהליכי העבודה והאפיה שמאפיינים בצקים ללא גלוטן, וכיצד להפיק לחם פריך ואוורירי שלעיתים קשה להבחין בהבדל בינו לבין לחם רגיל עם גלוטן.
כל תוצרי הסדנה ניתנים להקפאה וחימום מחדש.
הסדנה היא פעילה ומעשית, כאשר המשתתפים מכינים את רוב המנות בעצמם.
מה נכין בסדנה- קבלת פנים עם פוקצ'ה ללא גלוטן
- פיתות ביתיות מתנפחות ורכות
- באגט צרפתי פריך ואוורירי
- בייגל ניו-יורקי
- חלה קלאסית לשבת
- פיצה נפוליטאנה עם מגוון תוספות
- הסדנה מלווה במגוון גבינות ואנטיפסטי
התאמה לרגישויות:
לחצו על התמונות לפרטים נוספים
רגישות לגלוטן:
הסדנה לא מכילה גלוטן, אך חשוב לציין כי הסטודיו איננו סטרילי לגלוטן.
נשים בהריון:
הסדנה מתאימה במלואה לנשים בהריון.
התאמות לצמחוניים:
הסדנה מתאימה במלואה לצמחוניים.
התאמה לטבעוניים:
ניתן להתאים את ההסדנה במלואה לטבעונים.
חשוב: ההתאמות מצריכות תיאום מראש
הסדנה מלווה בשפע יינות אדומים ולבנים ובירה מהחבית ללא הגבלה