סדנאות בשר ובירה - ימי חמישי ומוצ"ש 24 יוני - מוצ"ש - 21:30 סדנאות מעשיות וחוויתיות הכוללות מעל קילו בשר למשתתף.
המנות כוללות גם בישול בבירה ושפע בירה ויין לשתייה חופשית

ערב בישול שמוקדש לשפע בשרים, בירות ויינות. סדנה מעשית ופעילה, בה תכינו מעל קילו בשר למשתתף, ושפע תוספות וסלטים.

הסדנה מלווה בשפע יינות ובירות איכותיות ללא הגבלה, ונערכת באווירה קלילה וחוויתית.

סדנת הבשרים והבירה הינה סדנת ייחודית, כאשר ההרשמה אליה הינה בנפרד מלוח הסדנאות הרגיל של הסטודיו.

הסדנה היא פעילה ומעשית, כאשר המשתתפים מכינים את רוב המנות בעצמם.

מה נכין בסדנה
  • קבלת פנים עם פוקצ'ות, מטבלים ושפע יינות ובירות
  • תבשיל שוקרוט - בשרים ונקניקיות בבירה
  • קרפצ'יו בקר
  • ספייסי קבב
  • ביף בורגר טקסני
  • סינטה מוקפצת בירקות בסגנון הונג קונג
  • תפוחי אדמה בבירה
  • סלט עלים ירוקים
  • אסאדו ברוטב ברביקיו קפה
  • נקניקיות צ'וריסוס מתובלות
  • באפלו ווינגס
  • עוגת שוקולד ובירה אירית

הסדנה מלווה בשפע בירות בינלאומיות ויינות אדומים ולבנים של יקבי בנימינה ללא הגבלה.

הרשמה לסדנה