סדנת בישול בריא 25 יוני - יום ראשון - 18:30 שפית מיקה שמעונוב

בסדנה נלמד ונכין מנות טעימות, מגוונות ועשירות שיעזרו לנו לשמור על אורח חיים בריא יותר ונכון לגופנו.

בסדנה נחשף למגוון חומרי גלם ייחודיים ונלמד להשתמש בהם להכנת ארוחת מלכים.

דרך המתכונים נכיר את סגולותיהם של ירקות, קטניות, דגנים, נבטים, עשבי תיבול, פירות וחומרי גלם שונים מהצומח.

כמו יתר סדנאות הסטודיו, גם סדנת הבישול הבריא היא סדנה פעילה, אקטיבית וחוויתית, עם השתתפות של הקהל בהכנת המנות.

הסדנה מתאימה גם לצמחונים/טבעונים.

מה נכין בסדנה
  • קבלת פנים עם פוקצ'ה טרייה ומיצי פירות וירקות טריים
  • מרק קובה סלק ממולא בפטריות ואורז מלא
  • בצלצלים מקורמלים על טחינה מלאה
  • ממרח שעועית עם עגבניות צלויות
  • סלט פריקי עם קוביות חצילים, פלפלים קלויים ולימון כבוש
  • מג'דרה של עדשים שחורות ובורגול
  • סלט פפאיה כתומה, בייבי עלי תרד, בזיליקום ומש
  • קוביות סלק, עדשים שחורות, ערמונים ושום קראנצ'
  • סלט עלי משי, פיצוחים ופרי עונתי
  • סלט קישואים ונבטי חמנייה
  • ארטישוק ממולא בעלי מנגולד וטופו ברוטב חמצמץ ופול ירוק
  • מטבל ירוק חריף
  • לקינוח: לבבות מלבי בסירופ פירות יער ומנגו/אפרסמון

הסדנה מלווה בשפע יינות אדומים ולבנים ללא הגבלה של יקבי בנימינה

הרשמה לסדנה