18:00-22:00
24/11/14 יום ב', נובמבר
קונדיטורית נעמה זעפרני
סדנת אפייה צרפתית

230 ש"ח
הרשמה לסדנה >>
6% הנחה לזוג
10% לקבוצה של 4 ומעלה


בצק פריך בשלבי הכנה
חיתוך אגוזים ושקדים
טארטים בתבניות אישיות

    סדנה על טהרת הבולונז'רי והפטיסרי. נכין מאפים מתוקים וגם כאלו שאינם, כולם מהמטבח הצרפתי. בין היתר, נלמד על שיטות עבודה עם בצק פריך ובצק שמרים. וכמובן, כל משתתף יוצא מהסדנה עם שלל לחמים, בריושים וקינוחים צרפתיים.

    סדנת האפייה הצרפתית הינה מעט ארוכה מיתר הסדנאות, כך שכדאי להגיע מוכנים.

    מה נכין בסדנה:

     לחם אגוזים ועשבי תיבול בסגנון כפרי

     בריוש חמאה

     קיש גבינות וירקות שורש

     קרם ברולה

     טארט שקדים ואגסים/שוקולד מריר

     הסדנה מלווה בשפע יינות אדומים ולבנים ושתייה קלה/חמה

    230 ש"ח
    הרשמה לסדנה >>
    6% הנחה לזוג
    10% לקבוצה של 4 ומעלה