ימי גיבוש וכיף לקבוצות

סדנת בישול קלאסית

סדנאות הבישול מבוססות על רשימת מתכונים מובנית מראש, בהתאם לסגנון מטבח או תחום בישול.

כל הסדנאות הן פעילות עם השתתפות מלאה שלכם בהכנת המנות. יודגש כי כל משתתף יתנסה בעצמו בהכנה של מספר מנות.

בסוף הסדנה, נשב לארוחה עשירה ומגוונת פרי עמלכם (כ-5-8 סוגי מנות בארוחה + קינוח).

סדנאות בישול המבוססות על רשימת מתכונים מובנית מראש, בהתאם לסגנון מטבח או תחום בישול.

כל הסדנאות הן פעילות עם השתתפות מלאה שלכם בהכנת המנות. יודגש כי כל משתתף יתנסה בעצמו בהכנה של מספר מנות.

בסוף הסדנה, נשב לארוחה עשירה ומגוונת פרי עמלכם (כ-5-8 סוגי מנות בארוחה + קינוח).

קבוצות בנות 35 משתתפים ומעלה, יכולות לשלב 2 סדנאות במקביל. בקבוצות של מעל 60 משתתפים, ניתן לתאם סדנה במתכונת של תחנות המורכבות ממספר עולמות בישול.

כמו בכל סדנאות הסטודיו, תזכו בקבלת פנים עשירה עם פוקצ'ה ומטבלים, שתייה חמה (קפה הפוך, אספרסו, תה) וקרה, וכן שפע יינות אדומים ולבנים ללא הגבלה לאורך הסדנה.

סוגי הסדנאות הניתנים לבחירה כוללים בישול איטלקי (חלבי או בשרי), סדנאות בשרים, בישול אסיאתי, סושי, בישול בריא, הודי, אפייה, שוקולד ועוד.

סדנת "קרב סכינים"

סדנת "קרב סכינים" מיועדת לקבוצות וארגונים המעוניינים לגבש ולעודד שיתוף פעולה בין המשתתפים.

תתחלקו לצוותים (2 או יותר, בהתאם לגודל הקבוצה), תקבלו חומרי גלם זהים, ותתחרו בהכנת ארוחת גורמה עשירה יחד עם השפים (כל צוות מקבל שף משלו).

סדנת תחרותית המיועדת לגבש ולעודד יצירתיות ושיתוף פעולה בין המשתתפים.
תתחלקו לצוותים (2 או יותר, בהתאם לגודל הקבוצה), תקבלו חומרי גלם זהים, ותתחרו בהכנת ארוחת גורמה עשירה יחד עם השפים (כל צוות מקבל שף משלו).
על כל צוות להכין ארוחה מלאה בת 10 מנות לפחות, בזמן קצוב ומוגבל.

המשימה של כל צוות הינה להכין ארוחה עשירה עם 10 סוגי מנות לפחות, בזמן קצוב ומוגבל. בסוף הסדנה תיקבע הקבוצה הזוכה לפי עמידה ביעדי התחרות, ובנוסף על פי טעם ומראה המנות, יצירתיות, עבודת צוות, יעילות בחלוקת המשימות והשימוש בחומרי הגלם, וכן עמידה באתגרים שונים שיציבו לכם השפים (אופציונאלי, אך מומלץ מאוד).

כמו בכל סדנאות הסטודיו, תזכו בקבלת פנים עשירה עם פוקצ'ה ומטבלים, שתייה חמה (קפה הפוך, אספרסו, תה) וקרה, וכן שפע יינות אדומים ולבנים ללא הגבלה לאורך הסדנה.

את סדנאות קרב הסכינים ניתן לקיים במתכונת בשרית (כולל בשר בקר/כבש, עופות ודגים) או חלבית (בליווי שפע מוצרי חלב, גבינות ודגים).

אתגרים אורבניים – OutDoor

גרסה מורחבת של סדנת קרב הסכינים שלנו, המשלבת גם פעילות תחרותית בסגנון Outdoor אורבנית במרכז תל-אביב.

במסגרת הפעילות, תתחלקו לקבוצות, ותצאו עם השפים לקניות של חומרי גלם בשוק הכרמל וסביבתו, בהתאם לרשימת מתכונים אותה תבחרו יחד עם השף. לאחר הקניות, תמשיכו לסטודיו לפעילות בישול תחרותית בחלוקה לקבוצות.

אורך הפעילות כ-5-6 שעות, והיא כוללת אתגר של בחירת מתכונים לבישול, קניית חומרי הגלם תוך עמידה בזמנים ובתקציב, ובהמשך גם הכנת המנות על בסיס חומרי הגלם שנרכשו.

הסדנה מיועדת לקבוצות המעוניינות ביום גיבוש ארוך ומתאגר, בדגש על עבודה צוות, עמידה באתגרים ופעילות חוץ בנוסף לבישול. בסיום התחרות, הקבוצות עוברות שיפוט על סמך עבודת צוות, עמידה באתגרים, מורל, טעם ומראה המנות.

כמו בכל סדנאות הסטודיו, תזכו בקבלת פנים עשירה עם פוקצ'ה ומטבלים, שתייה חמה (קפה הפוך, אספרסו, תה) וקרה, וכן שפע יינות אדומים ולבנים ללא הגבלה לאורך הסדנה.

את הסדנאות ניתן לקיים במתכונת בשרית (כולל בשר בקר/כבש, עופות ודגים) או חלבית (בליווי שפע מוצרי חלב, גבינות ודגים).

סיור קולינרי

הסטודיו לבישול מציע מגוון של סיורים קולינריים שמאפשרים לכם לחוות את עולם האוכל גם מחוץ לסדנת הבישול.

הסיורים יכולים להתקיים בנפרד או כתוספת לסדנת בישול בסטודיו.

הסיורים מתקיימים בשוק הכרמל, שוק לוינסקי ושוק התקווה. כל סיור כולל סיפורים אותנטיים של המדריכים ושל אנשי השוק, וכן סדרת טעימות בדוכנים השונים.

סיור מקוצר: במשך שעה-שעה וחצי, אידיאלי כתוספת לפני הסדנה.

סיור מלא: משכו כשעתיים וחצי, ומתאים גם כפעילות נפרדת ללא סדנת בישול.

דוגמאות לתחנות בסיור (שוק הכרמל): טעימות קפה, טעימות יינות ובירה, טעימות שמן זית, תבלינים ועשבי תיבול, גבינות, בורקס טורקי, דגים, חומוסיה הממוקמת בתוך בית כנסת לשעבר, דוכן מלבי ועוד.

קיימת אפשרות לסיור מרתק גם במתחם שרונה (מרחק הליכה מהסטודיו), עם טעימות בירה בלבד.

סדנת קוקטיילים

סדנה פעילה וחוויתית להכנת קוקטיילים, בה המשתתפים עובדים בזוגות ומכינים 6 סוגי קוקטיילים.

הקוקטיילים שנכין: סנגרייה, מוחיטו, קוסמופוליטן, טרופיקל סאוור, בננה קולדה ואייס ואנילה.

בסדנת הקוקטיילים נשתמש בציוד מקצועי של ברמנים ונתרגל את ההכנה כפי שהיא נעשית על ידי אנשי המקצוע.

נכיר את חומרי הגלם, את הכלים השונים ואת שיטות העבודה בהכנת קוקטיילים. וכמובן, כל משתתף יזכה בשפע משקאות מרעננים.

את הסדנה מנחה מוטי קלמוביץ, מומחה להדרכות יין ואלכוהול. בעברו, הדריך וניהל את קורס הברמנים בכרמל, ומשמש יועץ למסעדות וברים בבניית תפריטי אלכוהול.

סדנת הקוקטיילים מתאימה הן כתוספת לסדנת בישול, והן כפעילות עצמאית לימי גיבוש.

סדנת יין

תמיד עניין אתכם להבין מה הופך את היין ל"עגול", היכן מסתררת אותה "עפיצות" שחובבי היין מתייחסים אליה?

איך "פותחים" את בקבוק המרלו שמונח על שולחן החג – ובכלל, מה ההבדל בין מרלו, קברנה סוביניון, שירז, מוסקט, שרדונה, גוורצטרמינר וכו'?

גם אם התשובה לשאלות הללו היא כן, וגם אם סתם מתחשק לכם לגוון את יום הכיף שלכם בסדנה קלילה שגם כוללת אלכוהול ושמחת חיים – אתם מוזמנים להתנסות בסדנת טעימות היין שלנו.

מנחי סדנאות היין של הסטודיו עברו הכשרה מקיפה בתחום היין וההדרכה עליו במרכז ההדרכה של "יקבי בנימינה", בנוסף להיותם חובבי יין מושבעים.

סדנת היין מלווה בפלטות גבינות ובפוקצ'ות טריות עם מטבלים.

בין לקוחותינו